Over Enfusion

MARTIAL ARTS PRODUCTIES EUROPA

Enfusion is een toonaangevend multimediabedrijf opgericht door Edwin van Os, tevens een van de oprichters van It's Showtime. Het team achter de organisatie is al 10 tallen jaren betrokken in de kickboks wereld, maar in 2013 bracht de passie en liefde voor de vechtsport hen samen om iets heel bijzonders te creëren. Doormiddel van creativiteit, moed, wilskracht en een enorme inspanning heeft Enfusion bereikt wat zowel de fans als televisie-zenders verwachten op het gebied van kwaliteit, innovatie en entertainment. .

Waar het allemaal begon

De eerste fase in de reis van een vechter.

Enfusion's scouts zijn constant op zoek naar nieuw talent en zijn verantwoordelijk voor het vinden van veel huidige supersterren in de belangrijkste shows van de promotie.

De jongeren op dit programma moeten wilskracht en vaardigheid tonen om van de start naar het hoogste niveau te kunnen klimmen.

De spannendste show van het kickboksen

Het merk Enfusion staat voor kickboksen van de hoogste kwaliteit ter wereld, omdat de shows constant de meest spannendste line-ups bevatten. Met 16 live-evenementen per jaar in verschillende steden en landen over de hele wereld, vestigde de promotie zich als een begrip in de wereld van het staand vechten.

De grootste namen in de sport hebben deelgenomen aan Enfusion, zoals Buakaw en Superbon , (Thailand), Andy Souwer (Nederland) en Tayfun Ozcan (Turkije) om er maar een paar te noemen.

Bekende veteranen en gevestigde kampioenen uit het verleden zijn hier om het op te nemen tegen de nieuwe generatie supersterren. Dit uitgangspunt in combinatie met de eersteklas productie, onvergetelijke sfeer, spectaculaire actie en adembenemende KO's zijn de belangrijkste reden voor het succes van het merk.

Enfusion is een evenement dat je gezien moet hebben, niet alleen voor kickboksfans.

De opkomst van jongen talenten

Het programma waarin opkomende vechters worden begeleid om de volgende grote naam in het kickboksen te worden.

De concurrentie is hevig omdat elke vechter ambities heeft om de top van de ranking te bereiken: De belangrijkste Enfusion-show. Vroegere kampioenen, die hun naam uit het verleden willen herstellen, strijden tegen jonge titanen die zich graag willen bewijzen.

Enfusion Talents biedt ook een podium voor lokale vechters om zich te laten zien aan het eigen publiek. Elke vechter krijgt de kans om het doel te bereiken.!

De beste vechters van Enfusion Talents zullen de toekomstige sterren van Enfusion zijn.

Rules

Kickboxing

3 rounds of 3 minutes..

Title bout mannen 5x3 rounds.

Title bout vrouwen 5x2 rounds.

Bij titel gevecht geen extra ronde mogelijk

Vechter kan winnen door dat de tegenstander opgeeft of door een beslissing van de jury.

10-9 puntensysteem per ronde.

8 tellen is min 1, drie keer 8 tellen in één ronde is het einde van het gevecht of vijf keer 8 tellen in totaal.

Bij onbeslist na 3 ronden is er een beslissende 4de ronde.

Mannen Vrouwen

Gewicht

Categorien

bantamweight featherweight lightweight welterweight middleweight light heavyweight heavyweight
Strawweight flyweight bantamweight featherweight openweight